Η δυνατότητα online συνεδριών μέσω Skype απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να κάνουν ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως, είτε γιατί ζουν σε άλλη χώρα ή πόλη (εκτός Θεσσαλονίκης) είτε γιατί βρίσκονται σε μέρη όπου η πρόσβαση σε ψυχολόγο μπορεί να είναι πρακτικά δύσκολη.

Εξασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων με βάση τους κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων του λογισμικού του Skype και φυσικά μέσα από την αμοιβαία δέσμευση θεραπευτή και θεραπευόμενου ότι κανένα μέρος της συνεδρίας δεν μπορεί να καταγραφεί χωρίς της έγγραφη άδεια του άλλου μέλους.

Σε πρακτικό επίπεδο, το ραντεβού για την συνεδρία μέσω Skype κλείνεται όπως και κάθε άλλο ραντεβού, με την μόνη διαφορά ότι τα χρήματα κατατίθενται και το αποδεικτικό της κατάθεσης αποστέλλεται στον ειδικό πριν την συμφωνημένη μέρα και ώρα του ραντεβού. Η απόδειξη παροχής υπηρεσιών αποστέλλεται ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του ενδιαφερόμενου εντός των επόμενων ημερών.

Εάν ενδιαφέρεστε για πληροφορίες που αφορούν την διαδικασία της θεραπείας μέσω skype ή θέλετε να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο [email protected]